..::BreakLight RolePlay Gaming [Eredeti] @sunwell.hu 91.8...
Frank Bryce Leaderi posztra jelentkezik - Fórum
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: zsolti  
Fórum » Illegális Leaderes Bandák » Ballas Gang » Frank Bryce Leaderi posztra jelentkezik (Leaderi pozícióra jelentkeznék!)
Frank Bryce Leaderi posztra jelentkezik
ZoliDátum: Kedd, 2012-09-11, 6:38 PM | Üzenet # 1
Újonc
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
((IC))

Nevem: Frank Bryce

Édesanyám neve: Sandra Andresen

Édesapám neve: Frank Bryce

Korom: 24

Születési dátum: 1989. 06. 25

Miért akarsz Ballas Gang Baseball csapat lenni? Már gyerekkorom óta rajongom a Baseball-ért! A sulis csapat legjobbja voltam! Ahogy teltek az évek, egyre jobb és jobb lettem. Mára már annyira eltökéltem magam, hogy egy csapat intenzíven játszó tagjává akarok válni.

Önéletrajz: (2-3 mondat) Los Santosban láttam először napvilágot, 1989. 06. 25-én! Édesanyámat Sandra Andersen-nek hívták. Édesapámmal még manapság is szoktam találkozni, az ő neve Frank Bryce. Édesanyámat még kiskoromban vesztettem el, szörnyethalt egy autóbalesetben. Persze ez csak egy rosszul megválasztott kamu volt a köznép számára. Valójában egy titkos szervezet tagjaként szolgált. Egy utcai harcban vesztette életét. Mikor befejeztem a Főiskolát, nem volt lehetőségem tovább tanulni. Ránk tört egy szervezet. Azóta csak a menekülésből élek. Majdnem évente cserélem az életem. Városok, falvak, eldugott települések. Amíg meg nem találtam Los Santost. Úgy döntöttem letelepedek itt. Azóta megoldódtak az ügyeim. Eltűntem a világ elől a múltamat otthagyva! És rendíthetetlenűl jelentkeznék a Ballas Gang Baseball csapat élére, mint csapat vezető!

Jogosítvány: Van

Engedélyek:--- Nincs

((OOC))

Nevem: Ézsiás Zoltán

Korom: 15

Játszott órák száma: A régi szerveren voltam fent sokat... Ott olyan 85 órát játszottam! Mivel most nemrég kezdtem újra a szervert, így még csak pár órája vagyok fent! smile (De igyekszem minél többet online lenni!:))

Napi játék órák száma: 3-4

Játékban lévő szinted: Régin 85 órás játszott órám volt, ahhoz viszonyított szinttel. Most még csak 0!:)

Mióta RP-zel: 3 éve
 
Fórum » Illegális Leaderes Bandák » Ballas Gang » Frank Bryce Leaderi posztra jelentkezik (Leaderi pozícióra jelentkeznék!)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: